WelkomTantrisch massage en -welzijnscenter voor vrouwen, mannen en koppels.

Welcome to the universe of dreams, sensuality and intense or complete relaxation.
Welkom in het universum van dromen, sensualiteit en intense of volledige ontspanning. Is het niet tijd om je gedachtengoed inzake sensaties te verruimen? Denk je eraan om jezelf een pleziertje te gunnen waar anderen niet aan gedacht hebben om het je cadeau te geven? Misschien ter gelegenheid van je verjaardag of die van je partner? Of eenvoudigweg, ben je de mening toegedaan om jouw ervaringsveld uit te breiden? Dan is het Velvet Massage Center met een aan de realiteit grenzende waarschijnlijkheid de plek bij uitstek!

Ons verhaal, jullie verhaal, … begint bij de uitzonderlijke ontmoeting tussen uzelf en één (of meerdere) van onze goddelijke tantrische masseuses, de ontmoeting tussen twee wezens, twee zielen, twee lichamen bereid om zich over te geven om het “ABSOLUUT GELUK” te proeven. Ontdek ons aanbod aan masseuses en beleef een aangenaam uitlevingsmoment in jullie tantrisch en naturist massage center te Waterloo.
Velvet Massage heeft tot doel om jullie te helpen om een levensgeluk terug te vinden en een evenwicht vinden in een wereld die meer en meer rusteloos en stressvol is, om samen met ons dit moment te beleven waar de tijd (even) stilstaat.
Wij menen dat het onjuist is te denken dat psychische, fysieke, geestelijke en spirituele aspecten niet met elkaar verbonden zouden zijn en daarenboven niets te maken zouden hebben met slaaprust. Het kader van jullie massage center is warm, aangenaam, rustgevend met een uitzonderlijke discretie, reden waarom de overgave aan de massage van lichaam en geest adembenemend en maximaal zal zijn.
Alle massages worden naakt (gelijkwaardig aan naturisme) uitgevoerd in een eenvoudige en warme omgeving. Maak een afspraak wanneer een moment van ontspanning zich opdringt of wanneer je met volle teugen wenst te genieten van een aangenaam tantrisch (en) massage moment met én in een open geest van naturisme.
Tantrisme bestaat sinds mensenheugenis, dat wordt uitgeoefend in jullie massage center met respect voor welzijn en gewoontes. Het doel bestaat erin om geest en lichaam te vereenzelvigen gelinkt aan het wereldse, met de erkenning van de behoeften van het lichaam en dat het een voorafgaandelijke vereiste is aan de gemoedsstelling van de geest. De massage laat dus toe om de energie te laten vloeien zich daarbij richtend op alle delen van het lichaam.
Men dient elk misverstand te vermijden en te verduidelijken dat de tantrische massage hoegenaamd geen enkele uitstaan heeft met een seksuele ervaring, maar eerder een vorm van lichte en energie-verwekkende erotiek is. Jullie zullen zelf merken dat we een jong, dynamisch en ambitieus team vormen dat aan zijn geacht cliënteel de beste massage-ervaring wenst te geven door fysieke relatietechnieken te combineren met mentale en geestelijke, zonder hierbij toe te geven aan het wederzijds respect en de gestelde massagehandelingen. Wij bieden een relatief uitgebreid gamma van massages aan, voor ieder wat wils, opdat iedereen van jullie haar of zijn evenwicht zou vinden, alsook een vorm van rust, sereniteit in een aangename, niet omfloerste omgeving.

Onze beoefenaarsKies uw Masseuse

Esméralda

Zoetheid en sensualiteit

Jessica

Zoetheid en sensualiteit

Mina

Zoetheid en sensualiteit

Onze dienstenOntdek onze massages in detail

TANTRISCHE MASSAGE

30 min 150

60 min 200

90 min 300


  • DE "GRAND CLASSIQUE"

SULTAN TREATMENT

60 min 250

  • 1 masseuse

90 min 350

  • 1 masseuse

60 min 450

  • 2 masseuses
  • DOUCHE EN MASSAGE MET EEN OF TWEE MASSEUSE(S)

RELAXATIE MASSAGE

60 min 100

  • MET WARME STENEN

TANTRISCHE MASSAGE DUO

60 min 400

  • 2 MASSEUSES

TANTRISCHE MASSAGE VOOR (ECHT)PAAR

60 min 300

  • 1 masseuse

60 min 400

  • 2 masseuses

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons nieuws en acties